Verzending €4,50 België - €8,50 Nederland - gratis vanaf €50

Hoe worden verzendingen verpakt?

Wanneer uw bestelling enkel uit koffie bestaat verpakken we het als brievenbus post. Het mooie hiervan is dat de postbode dit gewoon in uw brievenbus stopt, u hoeft niet thuis te zijn om het pakje te ontvangen. Grotere zendingen worden in een doos verpakt en als pakje geleverd. In beide gevallen vertrouwen we het pakje toe aan Bpost ook richting Nederland. Een pakje kan u ook laten leveren in een Bpost afhaalpunt, laat ons in dit geval het afhaalpunt van uw voorkeur weten bij de opmerkingen.


Hoeveel kost het verzenden

Verzenden binnen België kost € 4,50, naar Nederland is € 8,50.

Wanneer u een abonnement neemt is de verzending inbegrepen, ook als u een extra item aan de zending toevoegt.

Voorlopig is een abonnement richting Nederland nog niet mogelijk


 

Wie is Mollie?

We hebben Mollie gekozen als PSP (Payement service provider).

Een PSP is bedrijf die ervoor zorgt dat een betaling die u via het internet uitvoert veilig en correct afgehandeld wordt en het bedrag netjes bij ons terecht komt.

Mollie garandeert de beveiliging van uw bankgegevens en zorgt ervoor dat niemand (ook wij niet) enige informatie van uw bank of kredietkaart in handen kan krijgen.

Coffee Black in uw horeca zaak

Met onze mobiele koffiebar Coffee Bar on Wheels hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in het organiseren van een koffiebar op alle denkbare plaatsen. Zo zijn we experts geworden in het inschatten van de mogelijkheden van een lokatie en de noden en wensen van een publiek. Mede dankzij deze ervaring waren we in staat een koffie creëren met een zachte volle smaak en  een uniek karakter om elke koffie liefhebber te bekoren. Wanneer u kiest voor Coffee Black helpen we u met het opstellen van een koffiekaart, het slecteren van geschikt glas en porselein en adviseren we u bij het kiezen van de juiste machines en kunnen u ook een mooie korting tot 40% aanbieden op de machines die door Caftec aangeboden worden. We komen langs om molen en espressomachine af te stellen en geven u een praktische opleiding zodat u meteen als een volleerde barista uw zaak kan opstarten.

Hoe uw maling kiezen

Ook de manier waarop koffie gemalen wordt zal de smaak sterk beïnvloeden. Koffie wordt fijn gemalen voor een espresso machine,Een papieren filter vraagt een grover gemalen koffie. Wanneer u een espressomaling in combinatie met een filter gebruikt zal de koffie bitter smaken omdat het water niet snel genoeg door de koffie kan stromen. Een filtermaling in een espressomachine levert flauwe koffie, zeker geen espresso. Standaard leveren we filter maling